Plakat: Kurt Edvin Blix Hansen

Hjem

Program 2009

Deltakerinfo - 2008

Musikerne 2009

Historikk

Infofilm for pc

Infofilm for mac

Påmelding til våre kurs

Kontakt oss

For staben


 

 
  

 

Velkommen til  The Groove Valley JazzCamp!
Per Mathisen
 
- bass -

 

Bassisten Per Mathisen har sin utdannelse fra Jazzlinja ved Trøndelag Musikkonservatorium og Berklee College of Music i Boston, USA. Han har lang fartstid i norsk jazz, bl.a i samspill med sin kone Olga Konkova (piano). Mathisen har også samarbeidet med en rekke internasjonale utøvere, blant dem Bill Bruford (Yes/King Crimson), Gary Husband (Level 42), Adam Nussbaum, Gary Thomas, Geri Allen, Terri Lyne Carrington, Ralph Peterson, Jon Christensen, Nguyen Le og Alex Acuna. Mathisen er en av våre mest bereiste jazzmusikere og spiller på så vel akustisk som elektrisk bass.

 

Han har vært med på alle tidligere jazzcampene og har vist spill av meget høg klasse samtidig som han backer opp både deltakere og medmusikere i alle mulige og umulige stilarter.

 

Ingen som var til stede på TGVs avslutningskonsert i 2006 kommer til å glemme hans spill da han med ladet elbass entret scenen og spilte forrykende godt sammen med Hoff group og Mike Stern. Han har mer enn en gang vist oss en pitch og musikalitet som får oss til å lure på hvilken planet han egentlig kommer fra og med tilgang på en slik hardt arbeidende og eminent musiker får andre ha oss unnskyldt.

Per kommer på jazzcampen også i 2009 og vi ser fram til alle konserter han skal spille på.

Hjemmesider:
http://www.sernetafyre.com/
http://www.myspace.com/permathisen

 

 

 

Sjekk også ut vår side på MySpace der finnes også lydfiler og engelsk tekst.

(English info at MySpace )

 

 

 
         

 

 
 

Program 2009